„4 pyDania do” to krótkie tête-à-tête z ludźmi kina, kuchni, kultury.
Zapraszamy do konsumpcji.
Agnieszka Glińska
Moje filmowe i kulinarne smaki
dzieciństwa to:
Kucharz, złodziej, jego żona i jej
kochanek
Dyskretny urok burżuazji
Śniadanie u Tiffany'ego
Wielkie żarcie
Gdybym miała być potrawą, to był/a bym:
brownies z lodami ( o ile można je nazwać potrawą), poza tym wszystkim, co
ma związek z ogórkiem kiszonym.
Moje życie jest jak (film):
na pewno nie "Nieustające wakacje".
O jakiej potrawie zrobiłabym film?
Generalnie o kuchniach świata, by filmowanie połączyć z podróżowaniem.
Dyskretny urok burżuazji
Śniadanie u Tiffany'ego
Wielkie żarcie
Gdybym miała być potrawą, to był/a bym:
brownies z lodami ( o ile można je nazwać potrawą), poza tym wszystkim, co
ma związek z ogórkiem kiszonym.
Moje życie jest jak (film):
na pewno nie "Nieustające wakacje".
O jakiej potrawie zrobiłabym film?
Generalnie o kuchniach świata, by filmowanie połączyć z podróżowaniem.
Agnieszka Glińska – montażystka
tak świetnych polskich filmów, jak Wszystko, co kocham,
Matka Teresa od kotów i Kret.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz