niedziela, 1 lipca 2012

4 pyDania do...


4 pyDania do” to krótkie tête-à-tête z ludźmi kina, kuchni, kultury. 

Zapraszamy do konsumpcji.

 

Agnieszka Glińska 

 

 

 

Moje filmowe i kulinarne smaki dzieciństwa to:
Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek
Dyskretny urok burżuazji
Śniadanie u Tiffany'ego
Wielkie żarcie


Gdybym miała być potrawą, to był/a bym:
brownies z lodami ( o ile można je nazwać potrawą), poza tym wszystkim, co
ma związek z ogórkiem kiszonym.

Moje życie jest jak (film):
na pewno nie "Nieustające wakacje".

O jakiej potrawie zrobiłabym film?
Generalnie o kuchniach świata, by filmowanie połączyć z podróżowaniem.

Agnieszka Glińska – montażystka tak świetnych polskich filmów, jak Wszystko, co kocham, Matka Teresa od kotów i Kret.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz